Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Sreda 12.02.2014.
18:00
Đ. Barović, Z. M. A
Dževad Galijašević, član Ekspertskog tima jugoistočne Evrope za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala kaže za "Vesti" da je situacija u BiH već postala toliko dramatična da je dovoljna još samo iskra, pa da se protesti pretvore u krvavi građanski rat kakav je ova zemlja videla početkom devedesetih godina prošlog veka.
Sreda 12.02.2014.18:16
SRPSKOM NARODU je sada najnepohodnije JEDINSTVO jer samo tako mogu da sačuvaju SEBE I REPUBLIKU SRPSKU .
Sreda 12.02.2014.20:35
Srpskom narodu iz Rep. Srpske je najneophodnije da zna da, ukoliko dođe do nekog zla, ne daj Bože, NEĆE imati podršku ni zvanične srbije ni većinskog stanovništva iz srbije...
Sreda 12.02.2014.21:48
Тромо се време вуче И ничег новог нема, Данас све као јуче, Сутра се исто спрема. Ал‘ право је рекао пре Жерајић, соко сиви: Ко хоће да живи, нек мре, Ко хоће да мре, нек живи. И место да смо у рату Где бојне трубе јече, Ево нас у казамату На нама ланци звече. Сваки дан исти живот Погажен, згњечен и стрт Ја нијесам идиот Па то је за мене смрт.
Četvrtak 13.02.2014.10:37
Bravo za komentar!Ako balije i ustase krenu nekim slucajem na R.Srpsku sami sebi ce iskopat grobnice celo praoslavlje ima da se digne R.Srpska mora da ostane samostalna i nezavisna drzava sto je i medjunarodna zajednica potpisala a vi ujkani i balije samo rusite sve pred sobom ali samo u vasoj federaciji u Srpsku ne pipajte jer u protivnom od vas nece ostat ni pepel dosta ste zla naneli Srpskom narodu u 2 rata
Sreda 12.02.2014.18:29
I šta ćemo sad? Jel će opet Srbi da budu krivi zasto što postoje u Bosni i Hecegovini.Koliko vidim sad će da se sudi Knez Lazaru i Milošu Obiliću samo zasto što su se branili od Osmanlija.Odmah će Karadjordje da dobije doživotnu.A za Marka Karljevića bolje da ne znam!
Sreda 12.02.2014.18:29
I šta ćemo sad? Jel će opet Srbi da budu krivi zasto što postoje u Bosni i Hecegovini.Koliko vidim sad će da se sudi Knez Lazaru i Milošu Obiliću samo zasto što su se branili od Osmanlija.Odmah će Karadjordje da dobije doživotnu.A za Marka Karljevića bolje da ne znam!
Sreda 12.02.2014.20:11
Savko ko je i malo misano sposoban ima, zna da posle bezumni ustupaka od ološa dačića i vućića zločincu tačiju na red dolazi Republika Srpska... Nadam se da će Srpski narod jednom za vazda shvatit da im ni malo dobra neće stići iz Beograda. Kako su srbijanski političari su podmitljivi nije za ne očekivat da će ti isti neće ni prsdtom mrdnut za spas Srba preko Drine ... Neka im je Bog u pomoći...
Sreda 12.02.2014.20:50
Dokle vise rata balije, zar nije dosta zla? E kad imasmo priliku da sve to pocistimo, ne umesmo zbog komunjare u vlasti, sad ima doveka da se patimo sa zelenima.niko nam nije kriv, sami smo krivi.
Sreda 12.02.2014.22:18
Велика страдања Срба на вековним огњиштима. Свети српски мученици, молите Бога за нас! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z7BpMNvR4jo
Sreda 12.02.2014.22:29
Prica se ponavlja, Tako su balije i pre izazvale krvavi rat pa probaju opet.Kada je u pitanju pomoc Srbima u RS, Ko ce jos smeti iz Srbije da im pomogne??? Pa da zavrsi u Hag kao i svi drugi Srbi.
Četvrtak 13.02.2014.06:41
tesko je poverovati da Muslimani iz Bosne i Hercegovine opet hoce rat i posle svega sto su prosli u predhodnom...opste je poznato da njihovi lideri rade za gazde (kao i nasi) da su spremni da ih gurnu na Srbe po nalogu Nemaca samo da ostanu na vlasti (kao sluge) ali je tesko poverovati da ce oni krenuti a ne zapitati sebe na koga idu ? za koga idu ? i za sta ginu? i cija ce deca platiti cenu? i sta posle? Muslimani ne dozvolite da vas opet prevare laznim obecanjima jer tim nalogodavcima treba zemlja gde zivite a vi ste im visak i najlakse je da vas gurnu na vase komsije Srbe od kojih uostalom i vi vucete korene pa je to glavni razlog vase frustracije a frustracija radja nesrecu...
Četvrtak 13.02.2014.06:45
prihvatite ko ste, a Srbi ce da vas private takve kakvi jeste i ova visevekovna nesreca ce se zaustaviti na nesrecu i nasih i vasih neprijatelja, a oni su uvek bili isti !
Četvrtak 13.02.2014.08:12
ovog puta bei trebali podrzati Nase komsije u borbi za rusenje vlasti za bolje sutra Nase djece i mi u republici srbskoj isto moramo ustati boriti se protiv korupcije i kriminala narod je gladan dosta je.Sa nasim komsijama mi moramo zivjeti zajedno.Niti su njima preci turci niti nama rusi.Do rata u bosni nece doci vise nikad naj preci smo jedni drugima djelimo istu sudbinu.
Četvrtak 13.02.2014.12:47
Ustav Federacije BiH: čLAN 1: Bosnjaci i Hrvati kao konstitutivni narodi, zajedno sa ostalima, i gradjani Republike Bosne i Hercegovine, ostvarujuci svoja suverena prava, preoblikuju unutrasnju strukturu teritorija sa vecinskim bosnjackim i hrvatskim stanovnistvom u Republici Bosni i Hercegovini u Federaciju Bosne i Hercegovine.. Član 6: Sluzbeni jezici Federacije su bosanski jezik i hrvatski jezik. Sluzbeno pismo je latinica. Ne vidim da išta dijele. Nas nigdje nema
Četvrtak 13.02.2014.21:25
Zzar ste toliko ubedjeni da ce Srbija slati svoje gradjane u neki novi rat u BiH nakon svega sto uradi kako bi bila deo EU ?...pa Kosovo je prodala da im to bude karta u EU, pa JAT su prodali muslimanima iz UAE, pa strane investitore iz Turske dovela kako bi umanjila bedu nase brace i sestara u Srbiji...zar ste ubedjeni da ce zbog Dodikovih politickih avantura i kuhanja po BiH Srbija sve ovo rizikovati da izgubi zbog Srpske??

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)